1. Dönem - Ortak Sınav Programı (2023-24)

23.10.2023 7834

Okulumuzun 9., 10. ve 11. sınıfları için 1. dönem 1. yazılı ortak sınavları 30 Ekim 2023 Pazartesi günü başlayacaktır.

1. Ortak Sınav programı için TIKLAYINIZ.

Okulumuzun 9., 10. ve 11. sınıfları için 1. dönem 2. yazılı ortak sınavları 25 Aralık 2023 Pazartesi günü başlayacaktır.

♦♦YENİ♦♦  2. Ortak Sınav programı için TIKLAYINIZ.

KONU-SORU DAĞILIM TABLOLARI

Sınavlarda hangi kazanımlardan kaç soru çıkacağı konu-soru dağılım tabloları doğrultusunda yapılacaktır.

Konu-soru dağılım tablosundaki hangi senaryoların kullanılacağı ders zümresi tarafından belirlenmiştir.

Kültür dersleri senaryo tablosu için TIKLAYINIZ.

Kültür dersleri konu-soru dağılım tablosu için (Seçilen Senaryo YEŞİL Renkte Gösterilmiştir) TIKLAYINIZ.

Meslek dersleri senaryo tablosu için TIKLAYINIZ.

Meslek dersleri konu-soru dağılım tablosu için (Seçilen Senaryo YEŞİL Renkte Gösterilmiştir) TIKLAYINIZ.

Seçmeli dersler ve 11. sınıf Sağlık Bilgisi ve Trafik Kültürü dersine ilişkin konu-soru dağılım tablosu okul zümre öğretmenleri tarafından hazırlanmıştır.

Seçmeli derslerin konu-soru dağılım tablosu için (Seçilen Senaryo YEŞİL Renkte Gösterilmiştir) TIKLAYINIZ.

♦♦YENİ♦♦ -9. Sınıf Seçmeli - Proje Tasarımı ve Uygulamaları dersinin 2. Sınav konu-soru dağılım tablosu için (Seçilen Senaryo YEŞİL Renkte Gösterilmiştir) TIKLAYINIZ.

♦♦YENİ♦♦ -11. Sınıf Seçmeli - Temel Matematik dersinin 2. Sınav konu-soru dağılım tablosu için (Seçilen Senaryo YEŞİL Renkte Gösterilmiştir) TIKLAYINIZ.

Adres:
GÖKSU MAH. SİVAS KONGRESİ CAD. MUSTAFA KEMAL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ NO 4 ETİMESGUT / ANKARA