Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Okulun her noktasına öğrenme alanı olarak kullanan ve çok yönlü eğitim yapan eğitici kadrosuyla, okul ortamında kazandığı kazanımları yaşantılarıyla ilişkilendiren, iş disiplini yüksek, süreç ve sonuçta çıkabilecek sorunlara ve sıkıntılara çözüm üretebilecek, çalışkan, sorumluluk sahibi iyi birer vatandaş yetiştirmek.

Misyon: Öğretmenlerimizin yapıcı disiplini ve çalışma dinamizmi ışığında bilimsel düşünen, özgüven ve özsaygısı yüksek, insan haklarına saygılı, barışçıl, aydın, ileri görüşlü, öğrenme ortamına aktif katılmayı öğrenmiş, kendi yetenekleri ölçüsünde akademik başarıya ulaşmayı hedeflemiş, analitik düşünme ve uygulama becerileri gelişmiş bireyler yetiştiren bir kurum kimliğini yaşatmak ve sürdürmek.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri: Okulumuzda pansiyon bulunmamaktadır.
Servis Bilgisi: Okulumuzun öğrencileri için sözleşmeli servis firması vardır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: ERASMUS kapsamında, 2021-2022 eğitim ve öğretim yılında Almanya'da ve 2022-2023 eğitim ve öğretim yılında İspanya'da 12. sınıf öğrencileri ile staj gerçekleştirilmiştir.
Kontenjan Bilgileri: 9. Sınıflar için 291 kişidir.

Telefon - 0(312) 281 22 88

WEB - https://mustafakemalsml.meb.k12.tr

Adres - GÖKSU MAH. SİVAS KONGRESİ CAD. MUSTAFA KEMAL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ NO 4 ETİMESGUT / ANKARA

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Etimesgut ilçesine bağlı Eryaman semtinde bulunmaktadır. Göksu Parkı ve İstanbul yolu ve Ayaş yoluna yakındır.

Ulaşım Okulumuza Kızılay´dan 541, 540, Ulus´dan 540 nolu otobüsler, Metro aktarmalı 548 nolu ego otobüsü ile okulumuza ulaşılabilmektedir. Ayrıca Ulus ve Sıhhıye´den dolmuş vasıtasıyla ulaşım mümkündür. (Okulumuz Eryaman 1-2 metro durağına yürüme mesafesindedir.)

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 25 km ilçe merkezine 5 km uzaklıktadır.